Διοργάνωση παγκρήτιας έκθεσης Κρητικού οίνου, στις 16 & 17 Φεβρουαρίου στα Χανιά – Από τη Δέσποινα Τσώπου
Οι Κρήτες Οινοποιοί και το Wines of Crete, διοργανώνουν για 12η χρονιά, τις δύο Παγκρήτιες Εκθέσεις Κρητικού Οίνου #OiNotika».H μία στα Χανιά και η άλλη στο Ηράκλειο.
33 Οινοποιοί της Κρήτης θα είναι παρόντες.
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης
Τα Οινοποιεία _ Εκθέτες είναι τα παρακάτω:
1 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ
2 ΚΡΑΣΙΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ
3 ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ
4 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΛΑΔΟΣ
5 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ SILVA ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
6 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗ
7 ΚΤΗΜΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ
8 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
9 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ
10 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΗ
11 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
12 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗ
13 ΚΤΗΜΑ ΓΑΒΑΛΑ
14 ΚΤΗΜΑ ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ
15 ΚΡΑΣΙΑ ΜΙΝΩΣ-ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ
16 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΝΩΣΚΕΛΗ
17 ΚΡΑΣΙΑ ΤΙΤΑΚΗ
18 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
19 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΤΟΥΡΑΚΗ
20 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
21 ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
22 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΛΕΞΑΚΗ
23 KTHMA ΜΠΟΥΤΑΡΗ
24 ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
25 ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ
26 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΥΡΑΡΑΚΗ
27 ZAZAZU
28 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ
29 ΙΔΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
30 ΚΤΗΜΑ ΠΑΤΕΡΙΑΝΑΚΗ
31 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ
32 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ
33 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Σάββατο 16/2 | Από τις 12:00 έως και τις 21:00 (Είσοδος 7€)
Δωρεάν 2 δρομολόγια από και προς το κέντρο με mini bus– Αναχώρηση από Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 16.30 προς Minoa Palace και επιστροφή από Minoa Palace για Χανιά στις 20:30.
Κυριακή 17/2 | Από τις 12:00 έως και τις 20:00 (Είσοδος 7€)
Δωρεάν 2 δρομολόγια από και προς το κέντρο με mini bus – Αναχώρηση από Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 12.30 προς Minoa Palace και επιστροφή από Minoa Palace για Χανιά στις 19.30
Η είσοδος για τους Επαγγελματίες Εστίασης θα είναι δωρεάν, με την επίδειξη της ονομαστικής bussiness card, στο Registration Desk της 'Εκθεσης.
WORKSHOPS ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Α) ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2 workshops με εισηγητή τον sommelier Γιώργο Λούκα, από την Genius in Gastronomy. (Φορέας Πιστοποίησης Επαγγελματιών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Staregister και μέλος του International Personnel Certification Association, IPC.)
• 12.30-14.30: Θέμα Workshop: Πώς αναδεικνύονται οι κρητικές ποικιλίες μέσα σε εξειδικευμένα ποτήρια Riedel. Κόστος συμμετοχής 8,00€ (Δηλώστε συμμετοχή άμεσα στο astirakakiwoc@gmail.com , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
• 17.30-19.30: Θέμα: Κρητικά κρασιά & CRAND CRU σοκολάτες (VALRHONA) Κόστος συμμετοχής 8,00€ (Δηλώστε Συμμετοχή άμεσα στο astirakakiwoc@gmail.com , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
17:00 έως 20:30: Γευσιγνώστης σε 10 λεπτά: Τα βασικά βήματα μίας γευσιγνωσίας κρασιού από τον sommelier Δημήτρη Νινιδάκη. Σημείο συνάντησης μετά την είσοδο της έκθεσης!
Β) ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
• 10.00 – 12.00: Διεξαγωγή σεμιναρίου, με θέμα: «Οίνοι με μειωμένη ή μηδενική προσθήκη θειώδους. Enartis Zenith®: ανασκόπηση μετά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του στην τρυγική σταθεροποίηση», με συντονιστή την ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. & Ομιλητή την Barbara SCOTTI, Τechnical Μarketing Μanager, Enartis – Esseco SRL, περιορισμένων θέσεων – δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο https://goo.gl/WVGYjg .
• 13.30-15.30: Διεξαγωγή σεμιναρίου από το εστιατόριο Salis με θέμα: «Γευστικοί συνδυασμοί με κρασί από γηγενείς ποικιλίες» Κόστος συμμετοχής 10,00€ (Δηλώστε Συμμετοχή άμεσα στο www.winesofcrete.gr - https://goo.gl/GbMjfB , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
• 17.30-18:30: Διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα : «Τα ελαττώματα στο κρασί και πώς τα αναγνωρίζουμε». Εισηγήτρια η οινοχόος Υρώ Κολιακουδάκη. Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο astirakakiwoc@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
16:00 έως 19:30: Γευσιγνώστης σε 10 λεπτά: Τα βασικά βήματα μιας γευσιγνωσίας κρασιού από τον sommelier Δημήτρη Νινιδάκη. Σημείο συνάντησης μετά την είσοδο της έκθεσης!
1 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ
2 ΚΡΑΣΙΑ ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ
3 ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ
4 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΛΑΔΟΣ
5 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ SILVA ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
6 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗ
7 ΚΤΗΜΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ
8 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
9 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ
10 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΗ
11 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
12 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗ
13 ΚΤΗΜΑ ΓΑΒΑΛΑ
14 ΚΤΗΜΑ ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ
15 ΚΡΑΣΙΑ ΜΙΝΩΣ-ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ
16 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΝΩΣΚΕΛΗ
17 ΚΡΑΣΙΑ ΤΙΤΑΚΗ
18 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
19 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΤΟΥΡΑΚΗ
20 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
21 ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
22 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΛΕΞΑΚΗ
23 KTHMA ΜΠΟΥΤΑΡΗ
24 ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
25 ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ
26 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΥΡΑΡΑΚΗ
27 ZAZAZU
28 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ
29 ΙΔΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
30 ΚΤΗΜΑ ΠΑΤΕΡΙΑΝΑΚΗ
31 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ
32 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ
33 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Σάββατο 16/2 | Από τις 12:00 έως και τις 21:00 (Είσοδος 7€)
Δωρεάν 2 δρομολόγια από και προς το κέντρο με mini bus– Αναχώρηση από Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 16.30 προς Minoa Palace και επιστροφή από Minoa Palace για Χανιά στις 20:30.
Κυριακή 17/2 | Από τις 12:00 έως και τις 20:00 (Είσοδος 7€)
Δωρεάν 2 δρομολόγια από και προς το κέντρο με mini bus – Αναχώρηση από Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 12.30 προς Minoa Palace και επιστροφή από Minoa Palace για Χανιά στις 19.30
Η είσοδος για τους Επαγγελματίες Εστίασης θα είναι δωρεάν, με την επίδειξη της ονομαστικής bussiness card, στο Registration Desk της 'Εκθεσης.
WORKSHOPS ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Α) ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2 workshops με εισηγητή τον sommelier Γιώργο Λούκα, από την Genius in Gastronomy. (Φορέας Πιστοποίησης Επαγγελματιών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Staregister και μέλος του International Personnel Certification Association, IPC.)
• 12.30-14.30: Θέμα Workshop: Πώς αναδεικνύονται οι κρητικές ποικιλίες μέσα σε εξειδικευμένα ποτήρια Riedel. Κόστος συμμετοχής 8,00€ (Δηλώστε συμμετοχή άμεσα στο astirakakiwoc@gmail.com , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
• 17.30-19.30: Θέμα: Κρητικά κρασιά & CRAND CRU σοκολάτες (VALRHONA) Κόστος συμμετοχής 8,00€ (Δηλώστε Συμμετοχή άμεσα στο astirakakiwoc@gmail.com , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
17:00 έως 20:30: Γευσιγνώστης σε 10 λεπτά: Τα βασικά βήματα μίας γευσιγνωσίας κρασιού από τον sommelier Δημήτρη Νινιδάκη. Σημείο συνάντησης μετά την είσοδο της έκθεσης!
Β) ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
• 10.00 – 12.00: Διεξαγωγή σεμιναρίου, με θέμα: «Οίνοι με μειωμένη ή μηδενική προσθήκη θειώδους. Enartis Zenith®: ανασκόπηση μετά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του στην τρυγική σταθεροποίηση», με συντονιστή την ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. & Ομιλητή την Barbara SCOTTI, Τechnical Μarketing Μanager, Enartis – Esseco SRL, περιορισμένων θέσεων – δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο https://goo.gl/WVGYjg .
• 13.30-15.30: Διεξαγωγή σεμιναρίου από το εστιατόριο Salis με θέμα: «Γευστικοί συνδυασμοί με κρασί από γηγενείς ποικιλίες» Κόστος συμμετοχής 10,00€ (Δηλώστε Συμμετοχή άμεσα στο www.winesofcrete.gr - https://goo.gl/GbMjfB , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
• 17.30-18:30: Διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα : «Τα ελαττώματα στο κρασί και πώς τα αναγνωρίζουμε». Εισηγήτρια η οινοχόος Υρώ Κολιακουδάκη. Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο astirakakiwoc@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
16:00 έως 19:30: Γευσιγνώστης σε 10 λεπτά: Τα βασικά βήματα μιας γευσιγνωσίας κρασιού από τον sommelier Δημήτρη Νινιδάκη. Σημείο συνάντησης μετά την είσοδο της έκθεσης!
Πηγή: www.winesofcrete.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου