ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΡΑΣΣΑ
Η μαγειρική είναι φαντασία και η φαντασία δημιουργία ...ο ήχος της προετοιμασίας ενός φαγητού είναι μουσική που σε κάνει να θες να ακούσεις όλο και περισσότερες νότες.
Τα υλικά μας:
1 μικρή πράσινη Πιπεριά
1 καρότο
1 πράσο
2 ντομάτες
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πακέτο σπαγγέτι
½ ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
600 ml νερό
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και το αγαπημένο μας τυρί.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τρίβουμε στον τρίφτη το καρότο,σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο με τα λαχανικά εκτός την ντομάτα και αλατίζουμε ,
όταν σοταριστουν σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα Αφήνουμε να βράσει για να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το νερό.
Όταν βράσει προσθέτουμε τα σπαγγέτι και αφήνουμε να βράσουν δοκιμάζουμε αν πρέπει να φτιάξουμε την γεύση με λίγο αλάτι ή αν πρέπει να συμπληρώσουμε νερό ανάλογα με τον βαθμό ψησίματος που θέλουμε να έχουν τα σπαγγέτι μας.
Όταν η σάλτσα δέσει είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε με το αγαπημένο μας τυρί και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.
Καλή όρεξη!!!
Tips:
Τα σπαγγέτι είναι γευστικότερα όταν βράζουν στο ίδιο σκεύος με την σάλτσα.
Το αλάτι είναι καλό να το βάζουμε από την αρχή για να έχουμε ξεκάθαρη άποψη για το αν πρέπει να προσθέσουμε και άλλο στο τέλος.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου