ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΚΥΡΗ
YΛΙΚΑ
ένα κιλό σπανάκι
δύο κρεμμυδάκια φρέσκα
άνηθο
ένα φλιτζάνι λαδάκι
2 φλιτζανάκια του καφέ ρύζι Καρολίνα
κύμινο (αν θέλουμε)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το σπανάκι με το κρεμμύδι στην κατσαρόλα και το λαδάκι να σωταριστει
και μετά προσθέτουμε το σπανάκι και το αφήνουμε να βράσει λίγο προσθετουμε νεράκι δυο φλιτζάνια και μετά το ρυζάκι, αλάτι ,πιπερακι και κύμινο
Αλλιώτικο Σπανακόρυζο
στο φούρνο
Μόλις γίνει το φαγητό σας θα το ρίξετε μέσα στο ταψάκι σας, προσπαθήστε όμως να μην έχει πολλά υγρά αφήστε το λίγο μέχρι να χτυπήσετε τα αυγά καλά και ρίξτε τα από πάνω.
Σπάστε και με τα χέρια σας την φέτα και απλώστε το πάνω από τα αυγά. Βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Στη βασικη συνταγη μας δυο ακομα υλικα!! 3 αυγά χτυπημένα
150 γρ. φέτα σπασμένη με τα χέρια σας ή τριμμένο gouda ή emmental
ΤΙP :ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου