ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΓΕΜΙΣΗ ΘΕΛΕΤΕ!!ΦΩΤΟ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ





Όταν δοκιμάσαμε για πρώτη φορά αυτά τα πιτάκια καταλάβαμε ότι η διαφορά ήταν στην παρασκευή του φύλλου,είναι απλός αλλά διαφορετικός από τον δικό μας και από όσα έχουμε δει αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!!!Αξίζει να τα δοκιμάσετε !!!

ΥΛΙΚΑ

ΖΥΜΗ
2 ποτήρια νερό σε θερμοκρασία δωματίου
5 φλιτζάνι αλεύρι ( προσθέστε αργά και προσεκτικά)
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
100 γραμ. Βούτυρο
Μισό φλιτζάνι λάδι

ΓΕΜΙΣΗ
4 τεμάχια μέσης πατάτας
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

TIPS: Χρησιμοποιώ πατάτες, αλλά μπορείτε να κάνετε με κιμά, τυρί και σπανάκι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ



ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ




ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ-ΛΑΔΙ.ΤΑ  ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ





ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΜΑΣ



ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΡΗ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!...ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ! ΚΑΙ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!..ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!!



ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ,ΤΟ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΙΤΑΚΙ!





ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!! ΨΗΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΨΗΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΣΑΣ!!





Τhanks to youtuber Seval Mutfakta

About creteonair

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου