ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛΕΞΑΚΗ
6 μερίδες/ χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά/ χρόνος ψησίματος 15 λεπτά
Συστατικά
2 κιλα ντομάτες
1 φλιτζάνι πουρές σκόνη
6 αυγά
400 γραμμάρια φέτα
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
250 γραμμάρια παρμεζάνα
1 φλιτζάνι λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού ξερό δυόσμο
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό
2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
ΟΔΗΓΙΕΣ
Θα ξετρελάνεται όσους δοκιμάσουν τους ντοματοκεφτεδες σας, είναι πανεύκολο αλλά και πεντανόστιμο ορεκτικό και μπορείτε να τους κάνετε και να τους αποθηκεύσετε στην κατάψυξη αφού τους ψήσετε και αφήστε να κρυώσουν.
Ξεκινάμε βουτώντας τις ντομάτες μας σε καυτό νερό ώστε να μπορέσουμε να τις ξεφλουδίζουμε πιο εύκολα, έπειτα θα τις κόψουμε κύβους αλλά θα αφαιρέσουμε τα σπόρια τους, στη συνέχεια θα τις αφήσουμε σε ένα σουρωτήρι να φύγουν τα πολλά υγρά, σε ένα μεγάλο μπολ θα ανακατέψουμε όλα τα υλικά μας μαζί και στο τέλος βάζουμε και τις ντομάτες, αυτό ήταν!!!! Θα αρχίσουμε να πλάθουμε μπαλάκια ατομικα και αφού τα αλευρώσουμε θα τα βάλουμε στο καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Καλη επιτυχία!!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου