ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΡΑΣΣΑ
Υλικά
4 ροδέλες βακαλάου
2 ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
1 σφηνάκι ούζο
4 κολοκύθια
Αλεύρι
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί απλώνουμε τις ροδέλες βακαλάου ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα λαχανικά μας κομμένα σε φέτες, προσθέτουμε το ούζο και το ψήνουμε στο φούρνο στους 160°c για 15 λεπτά περίπου.
Κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλα και τα βουτάμε σε αλατισμένο νερό, αμέσως μετά τα σουρώνουμε και τα αλευρώνουμε, τηγανίζουμε σε δυνατό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα, τα αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΡΑΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ GIOMA MEZE ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου