ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΡΑΣΣΑ
Υλικά:
1 πακέτο πτι μπέρ κλασικό
1 πακέτο πτι μπέρ σοκολάτα
1 κούπα λιωμένη μαργαρίνη
1 ζαχαρούχο γάλα
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 σφηνάκι γρεναδίνη
Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την μαργαρίνη , το ζαχαρούχο γάλα , το κακάο και την γρεναδίνη. Ανακατεύουμε να ενσωματωθεί το μίγμα μας.
Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας ένα κομμάτι λαδόκολλας και στην άκρη της μεταφέρουμε το μίγμα μας. Ρολάρουμε μέσα στην λαδόκολλα πιέζοντας απαλά έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα μπαστούνι.
Το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη. Μετά από 2 ώρες είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Tips:
Η γρεναδίνη δίνει ένα υπέροχο άρωμα και αφήνει καταπληκτική επίγευση αλλά μπορεί να αντικατασταθεί με κονιάκ.
Καλό είναι πριν κόψουμε το γλυκό μας να το αφήσουμε 2 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου