ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΡΑΣΣΑ
Υλικά
1kg παϊδάκια αρνίσια
Αλάτι , πιπέρι , ρίγανη
Αλεύρι για το πανάρισμα
Για τον πουρέ:
5 πατάτες
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
½ ματσάκι μαϊντανό.
Αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Στα παϊδακια προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και την ρίγανη, τα περνάμε από το αλεύρι
και τα τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τα αποσύρουμε από την φωτιά και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πατάτες τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν,τις σουρωνουμε και τις επιστρέφουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε την μουστάρδα το πιπέρι την μαγιονέζα το βούτυρο το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε πιέζοντας τις πατάτες για να λιώσουν και να ανακατευτούν σωστά.
Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.
Tips:
Το αρνί μπορεί να αντικατασταθεί με παϊδακια κοτόπουλο.
Το λάδι που χρησιμοποιούμε για τηγάνισμα είναι σπορελαιο για να μην έχουν βαριά μυρωδιά τα φαγητά μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου